image 1

Doček Nove: Na Škveru Frajle i Valentino

Na platou kod spomenika osnivaču grada Kralju Tvrtku I na Škveru posjetioce će 31. decembra zabavljati grupe Frajle i Valentino. U ponoć je planiran veliki vatromet.

Prvog janura na istom mjestu u večernjim satima nastupiće grupe Crvena jabuka i S.A.R.S. Taj dio grada biće svjetlosno dekorisan, a planirano je i postavljanje video bima.

 

Prostor na Škveru moći će da primi oko četiri hiljade posjetilaca.

Herceg Novi ima dugu tradiciju dočeka Nove godine na glavnom gradskom trgu.

„Premještajući mjesto organizacije u najatraktivniji dio grada, vjerujemo da ćemo postići dodatni kvalitet“, kazao je Dejan Mandić predsjednik Opštine. Organizacija dočeka koštaće 40 hiljada eura.

Polovinu sredstava obezbjediće opština,a drugu polovinu Turistička organizacija grada i sponzori. U narednom periodu trebalo bi da počne promocija u Crnoj Gori i regionu.

„Na predstojećem sajmu turizma koji se organizuje u Kragujevcu od 28 do 30 novembra predstavićemo program dočeka Nove godine u našem gradu , najavio je Bogdan Kočetanović predsjednik TO. Za vrijeme novogodišnjih praznika radiće Light hotel u Igalu, Vila Margot i još neki manji objekti, a do kraja sedmice o otvaranju hotela trebalo bi da se izjasne vlasnici Hungest hotela.